Partners & Leverantörer

Våra partners och leverantörer följer med oss ​​på ett unikt äventyr och resa. De använder fartyget som en plattform för att bygga strategiska affärsrelationer och för möten som skapar ett äkta bestående intryck.

Greencarrier group

Greencarrier är en global grupp som erbjuder logistiska lösningar över hela världen, fokuserar på kunskap, inovation och hållbara lösningar. SOIC och Greencarrier delar liknande världen och när vi påbörjar vår resa mot en hållbar framtid med handel, shipping och logistik som vår bas, är Svenska Ostindiska Companiet vår utgångspungt. Vi gillar utmaningar och vår attityd är:

Yes, it's possible!

Senaste nyheterna

Kommer ni ihåg räddningsinsatsen förra året?

07 maj 2024

En nyhetsartikel publicerades förra året, bara en vecka efter räddningsinsatsen, och denna nyhet hamnade i tidningar i allt ifrån USA till Nya Zeeland till Europa. Vi hade aldrig kunnat ana att någonting så humant som en räddningsinsats skulle bli viral! Samtidigt förstår vi att kontrasten av moderna båtar och ett 1700-tals skepp lätt kan bli komisk.

Vi söker guider

10 april 2024

Vi söker guider med viss möjlighet till förlängning till Ostindiefararen Götheborgs verksamhet på Eriksberg.

Riggseminarie

28 mars 2024

Maritimt i Väst bjuder här in till vårens riggseminarium vilket kommer att hållas av Jens Langert i Ostindiefararens tjärdoftande lokaler på Eriksberg, Göteborg. I vanlig ordning bjuder Maritimt i Väst på lunch!