Boka ett event

Unik omgivning och en fascinerande miljö

Boka ditt event ombord på Götheborg of Sweden – en unik omgivning i Göteborgs hamn. Vi har öppet året runt och du kan boka fartyget för allt från företagsevent och konferenser till bröllop och födelsedagsfester. Vi skräddarsyr ditt event efter dina önskemål. Upplev allt från kulinariska läckerheter till den fantastiska skeppsbyggarkonsten, ombord på ett skepp lastat med upplevelser.

Välkommen ombord, skeppet är ditt!

Företagsevent Ett företagsevent på Götheborg of Sweden blir en upplevelse utöver det vanliga. Bjud in dina kunder och medarbetare till en unik upplevelse ombord. Njut av middag och drinkar i en fascinerande och spännande miljö, bland master, rep och kanoner. Välkommen till en resa genom tid och rum!
Privata evenemang Bjud in dina vänner och familj till en unik upplevelse ombord på Ostindiefararen Götheborg, en utmärkt plats för alla typer av privata evenemang. Fartyget erbjuder en unik och spännande miljö med doften av tjära och salt havssprej med en utsikt över Göteborgs hamn.

Kontakt

Events

Events

Förfrågningar om event och gruppbesök

Senaste nyheterna

Eriksbergs kulturhamnsfestival

19 juni 2024

Under helgen 27-29 Juni händer det saker i skärgården utanför Göteborg. Nordisk skutträff går av stapeln och ett 30-tal fartyg från Sverige, Norge och Danmark seglar tillsammans för att mötas upp i Eriksberg den 29 Juni för en kulturhamnsfestival!

Den 6 juni smäller det!

01 juni 2024

Den 6 juni smäller det! Bokstavligtalat! Det finns inte så många platser på Hisingen att fira Nationaldagen på. I år gör vi slag i saken och firar in Nationaldagen med både kanonsalut och flaggceremoni, vi samkör detta med invigning av vår nyrenoverade Skeppshall och det sprillans nya caféet! Varför inte njuta av en bryggkaffe och glassbåt hos oss?

Kommer ni ihåg räddningsinsatsen förra året?

07 maj 2024

En nyhetsartikel publicerades förra året, bara en vecka efter räddningsinsatsen, och denna nyhet hamnade i tidningar i allt ifrån USA till Nya Zeeland till Europa. Vi hade aldrig kunnat ana att någonting så humant som en räddningsinsats skulle bli viral! Samtidigt förstår vi att kontrasten av moderna båtar och ett 1700-tals skepp lätt kan bli komisk.